ANA SAYFA » Haberler
Neden Temizlik Yapıyoruz?
Neden Temizlik Yapıyoruz?

Alanın çekici davetkar görümünü sağlamak, herhangi bir toz, kir, çöp belirtisi olmayan alanlar oluşturmak, Neden Temizlik Yapıyoruz?buraları her zaman temiz muhafaza etmek, kişilerde memnuniyet oluşturur. Sağlıklı, mikroptan arındırılmış bir ortam sağlamak için sıhhi temizlik çok önemli bir yer tutar. Eğer bulunduğumu ortam gerektiğince temiz değilse bakteriler oluşur. Bazı bakteriler hayati tehlikeler oluştururlar. Bunun sonucunda da hastalıklar ortaya çıkar ve hatta ölümlere sebep olurlar.

Eğer bu alanlarda görev yapanlar belirtilen temizlik kurallarına azami riayet etmezler ise, tehlikeli sonuçlarla karşılaşma olasılığı yüksektir. Temizliğine ve bakımına özen gösterilen eşyaların ömrü daha uzun olur. Dökülen çöp, toz vb. maddelerin ortadan kaldırılması, hijyenik temizlik öneminin bir parçasıdır. Bakteriler çok büyük bir hızla ürerler.

En çok hoşlandıkları yerler ise, nemli, ılık, kirli, kuytu alanlardır. Kendimizi ve çalıştığımız alanlardaki diğer insanları riskten kurtarmak için temizlik kurallarına harfiyen uymalıyız.

Copyright © 2016 MYWORY Züccaciye ve Temizlik Ürünleri | www.mywory.com.tr

Sosyal Medya: |
Müşteri Destek Hattı +90 332 400 00 94
+90 553 612 08 63