ANA SAYFA » Haberler
Temizliğin Önemi
Temizliğin Önemi

Temizlik, her insanın özel ve profesyonel hayatında olması şart olan bir alışkanlıktır çünkü temizlik ve hijyen temizliğin önemi olmadan sağlıklı bir yaşam sürmek söz konusu değildir.

Temizlik sadece kirlilik belirtilerinin ortaya çıktığı durumlarda yapılması gereken bir uygulama olarak ele alınmamalıdır. Bazı temizlik uygulamaları sürekli ve düzenli olarak yapılmak durumundadır. Temizlik ve önemi hakkında bilinen birkaç maddelik bilgi verecek olursak özetle şöyle sıralanabilir; Yaşanabilir temiz ortamlar oluşturmak ve yaşam kalitesini yükseltmek,

Mekanları her zaman kullanıma hazır hale getirmek, Ortamdaki yüzeylerin, kaplamaların ömrünü uzatmak, Mikroorganizmalardan arındırılmış güvenli hijyenik bir ortam oluşturmak, bulaşıcı hastalık benzerlerinin yayılmasını önlemek, bakteri ve mikropların transfer riskini sıfıra indirmek. Temizlik basit bir iş olarak düşünülse de aksine çok önemlidir. Çağdaş dünyada insanlar ferah, temiz mekânlar, sağlıklı çalışma yerleri, huzur veren temiz dinlenme yerlerini arzu etmektedirler. Ev Temizliği geniş ve temiz evler salgın hastalıkların bulaşmasını azaltır. Evlerde mutfakların temiz tutulması, çöplerin biriktirilmemesi önemlidir. Çünkü çöpler bakterilerin üremesi için ideal bir ortam oluşturur. Ayrıca böcekleri de davet eder. Meskenlerin gerek alan, gerekse oda sayısı itibariyle yeterli olması gerekir. Dar ve kalabalık evlerde üst solunum yolu enfeksiyonları ve bulaşıcı hastalıklar çok yaygındır.

Copyright © 2016 MYWORY Züccaciye ve Temizlik Ürünleri | www.mywory.com.tr

Sosyal Medya: |
Müşteri Destek Hattı +90 332 400 00 94
+90 553 612 08 63